operationeel-team-2017

Bestuur en management

Het raceteam valt onder een stichting. Naast de enthousiaste betrokkenheid bij de dagelijkse verrichtingen van het team, richt het bestuur zich toch vooral op de langere termijn continuïteit, de teambezetting en het financieel beleid. Het bestuur bestaat uit de volgende mensen:

Hans van den Oever – voorzitter
Hans is als mede-oprichter van het team vanaf het begin betrokken bij Dutch Racing Team en op de hoogte van alle relevante organisaties en regels die het racen mogelijk maken. Daarnaast is Hans een van de hoofdsponsors.

Jac Wittekamp – secretaris
Jac is als mede-oprichter vanaf het begin betrokken geweest bij Dutch Racing Team. Hij verzorgt de administratieve kant van het bestuur en is ook een van de hoofdsponsors.

Jarno van Geffen – penningmeester
Jarno heeft zelf een racecarrière gehad en zet zijn kennis en ervaring in voor de technische zaken voor het racing team en het bestuur. Jarno is als mede-oprichter betrokken geweest bij de oprichting van het team.

Gerhard Breugem – public relations
Gerhard verzorgt sinds 2009 de public relations van het team, zoals de website, externe communicatie en sponsoring. Zijn ervaring uit het bedrijfsleven gebruikt bij om de organisatie te verbeteren.