Dutch Racing Team investeert samen met een groep gelijkgestemde motorliefhebbers in jong racetalent. Het doel is om binnen een paar jaar Nederlandse coureurs op wereldniveau te hebben. Dit doen wij met de steun van een aantal succesvolle experts en samen zorgen wij ervoor dat jong talent goed wordt begeleid.
Dat doen we met goed materiaal, goede omstandigheden en de juiste mensen!

De missie, de visie en de doelstelling van Dutch Racing Team

Missie
Het scouten van jong Nederlands talent en dit de gelegenheid geven om binnen DRT door te groeien naar een hoger niveau, vanwaar ze in de grote teams terecht kunnen komen.

Visie
Met steun van een aantal succesvolle experts kiest DRT ervoor om samen te zorgen voor de juiste begeleiding van jong talent. Samen zetten we Nederland als race-natie weer terug op de kaart!

Doelstelling
Het doel van Dutch Racing Team is het voortbrengen van toekomstige kampioenen en het begeleiden van jonge Nederlandse coureurs in de moeilijke overstap van nationaal niveau naar internationaal succes (GP). DRT gaat niet op jacht naar snelle successen of naar partijen die op korte termijn resultaat willen zien. Wel zoeken wij naar mensen die de motorsport in een langer, uitgebalanceerd traject verder willen helpen