Een drukke maand

6128aa9_w596_2

Na enkele weken met relatieve rust gaat het seizoen vanaf komend weekeinde weer volop verder met vier race-weekeinden achter elkaar.
We beginnen eerst in Barcelona op het circuit van Catalunya waar de volgende race om het FIM Junior WK Moto3 verreden wordt. Het weekend erna staat de enige thuiswedstrijd voor Loran op de kalender, de Motul Dutch TT Assen. Hierover zullen we begin volgende week nog een nieuwsbrief doen uitgaan met de laatste nieuwtjes.

Een week later op 2 juli volgt meteen de volgende race om de Red Bull MotoGP Rookies competities op de Duitse Sachsenring terwijl deze cyclus van vier race- weekeinden op 8 en 9 juli wordt afgesloten met de volgende CEV race in Valencia.

Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind u de tijdschema’s van de eerstvolgende CEV race in Barcelona en van de Motul Ducht TT Assen. De CEV races vanuit Barcelona zijn live te volgen via het YouTube kanaal van CEV Repsol.

Tot zover deze nieuwsbrief. Mocht u vragen hebben of wilt u de nieuwsbrief via een ander mailadres ontvangen antwoord dan gewoon op deze mail.
Wij zien uw reacties graag tegemoet en hopen binnenkort met meer nieuws naar buiten te kunnen komen.

Met vriendelijke groeten,

Faber Racing
Henk Haasjes